Prinţul Charles a vorbit despre Kate ca despre fiica pe care nu a avut-o niciodată. Vezi ce a mai spus tatăl lui William

Prinţul Charles a ţinut un discurs emoţionant la recepţia dată de regină la Palatul Buckingham, ce a precedat petrecerea de nuntă de vineri noaptea, descriind-o pe Kate ca pe fiica pe care nu a avut-o niciodată şi urându-i bun venit în familia regală.

1430 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles a vorbit despre Kate ca despre fiica pe care nu a avut-o niciodată. Vezi ce a mai spus tatăl lui William

Prinţul Charles a vorbit despre Kate ca despre fiica pe care nu a avut-o niciodată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La scurt timp după scena de la balconul Palatului Buckingham, unde William şi Kate au apărut ca proaspăt căsătoriţi şi s-au sărutat în faţa mulţimii, cuplul regal a participat la recepţia cu şampanie, găzduită de regina Elisabeth a II-a, alături de 650 de invitaţi, relatează dailymail.co.uk.

În discursul ţinut cu această ocazie, Charles şi-a lăudat nora şi a spus că familia sa este "norocoasă" să o aibă, dar a făcut şi glume despre începutul de chelie al fiului său mai mare. El le-a mai urat tinerilor căsătoriţi o viaţă lungă şi fericită împreună.

Fostul director al şcolii primare unde a învăţat Kate, Robert Acheson, care este de asemenea un prieten al familiei Middleton, a declarat la plecarea din palat că William "a vorbit foarte bine", dar Charles a fost cel care şi-a acoperit de laude nora, iar discursul său a fost unul emoţionant. "Cred că Kate va fi un model minunat. (...) A fost un copil adorabil, iar acum este o tânără adorabilă", a apreciat Acheson.

"Este o persoană extrem de drăguţă şi nu e deloc proastă. Va fi o regină foarte bună. Aduce foarte multe lucruri bune (în familia regală n.r.) şi cred că şi ei văd acest lucru", a mai spus el.

Susie Lea, o altă prietenă a familiei Middleton, a apreciat de asemenea impactul discursului lui Charles. "Prinţul de Wales a făcut câteva glume despre chelia lui şi cea a fiului său, spunând că trebuie să fie ereditară. (...) William a zâmbit amuzat, şi Kate părea de asemnea amuzată", a spus Lea.

Recepţia a avut loc la scurt timp după apariţia cuplului regal pe balconul de la Buckingham, în galeria de tablouri a palatului şi în acorduri de serenadă interpretate de muzicianul oficial al lui Charles, Claire Jones.

După ce şi-au întâmpinat musafirii, tinerii căsătoriţi au tăiat tortul de nuntă în uralele prietenilor.

"Kate a arătat impecabil, strălucea tot timpul", a spus un alt participant la recepţie, precizând că fiul său a fost prieten în şcoală cu William şi Kate. "A fost o recepţie fantastică, toată lumea era relaxată. William le-a mulţumit tuturor celor implicaţi în organizarea nunţii", a adăugat invitatul.

După această recepţie, a avut loc petrecerea de nuntă, tot la Buckingham, cu 300 de invitaţi, care au sărbătorit alături de cuplul regal până sâmbătă dimineaţă. Banchetul a avut loc în Camerele Statale (State Rooms) din Buckingham Pallace, incluzând camera de bal.

Cuplul a rămas la palat după recepţia care a avut loc până dimineaţa. De asemenea, se pare că cei doi vor pleca în curând în luna de miere, însă destinaţia nu a fost făcută publică.

Se pare că, în cadrul recepţiei, găzduite de tatăl mirelui, prinţul Charles, au avut loc cele două discursuri tradiţionale: cel a cavalerului de onoare, Prinţul Harry şi cel al tatălui miresei, Michael Middleton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici