Prinţul Harry DEZVĂLUIE problemele din viaţa sa personală. De ce îi este greu să îşi găsească o prietenă

Prinţul Harry a dezvăluit problemele sale din viaţa personală.

21574 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry DEZVĂLUIE problemele din viaţa sa personală. De ce îi este greu să îşi găsească o prietenă

Prinţul Harry (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Fiul Prinţului Charles a mărturisit că îi este greu să îşi găsească o prietenă din pricina apartenenţei sale la familia regală britanică, informează thesun.co.uk.

La sfârşitul vizitei sale de zece zile în Caraibe, Prinţul Harry a fost întrebat dacă trăieşte o viaţă ca în poveşti pentru că face parte din Casa Regală de la Londra. "În niciun caz. Aşa cum v-ar spune orice fată, e o problemă de genul <<Oh, Doamne, e prinţ>>. Uitaţi-vă la mine, am 27 de ani şi am probleme în a găsi o persoană care să-mi fie alături", a declarat Harry.

Ultima relaţie a Prinţului Harry s-a încheiat în 2010 atunci când s-a despărţit de Chelsy Davy.

"Eu şi fratele meu suntem foarte privilegiaţi de statutul pe care îl avem, dar cu acest privilegiu vine şi o mare responsabilitate. Au fost numeroase momente când eu şi fratele meu ne-am dorit să fim două persoane obişnuite", a mai susţinut Prinţul Harry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici