Prinţul Harry şi Meghan Markle au plecat din Canada şi vor să se stabilească în SUA. Graniţele dintre cele două ţări sunt închise

Prinţul Harry şi Meghan Markle au plecat din Canada şi s-au mutat în Los Angeles. Cei doi plănuiesc să se stabilească în Los Angeles.

1367 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan Markle au plecat din Canada şi vor să se stabilească în SUA. Graniţele dintre cele două ţări sunt închise

Prinţul Harry şi Meghan Markle au plecat din Canada şi s-au mutat în Los Angeles. Cei doi plănuiesc să se stabilească în Los Angeles.

Publicaţia britanică The Sun notează că prinţul Harry şi soţia sa Meghan au închiriat un avion privat şi au părăsit Canada, cu destinaţia Los Angeles. Jurnaliştii britanici nu menţionează şi când s-a întâmplat având în vedere că graniţa Canadei cu Statele Unite este închisă în această perioadă în încercarea de a limita răspândirea coronavirusului. Purtătorul de cuvânt al prinţului Harry a fost contactat de The Sun, însă acesta a refuzat să facă vreun comentariu pe marginea subiectului.
 
”Mutarea a fost planificată de ceva timp. Şi-au dat seama că în Canada nu ar putea realiza tot şi-au propus, din mai multe motive, şi vor să îşi stabilească reşedinţa oficială în zona Los Angeles-ului”, a declarat pentru The Sun o sursă care a dorit să îşi păstreze anonimatul.
 
Informaţia prezentată de The Sun a fost confirmată şi americanii de la People. Jurnaliştii publicaţiei din Statele Unite citează tot o sursă sub protecţia anonimatului care le-a declarat că prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au cumpărat deja o casă în Los Angeles.
 
Meghan Markle a crescut în zona Los Angeles-ului, iar mama sa Doria încă locuieşte acolo. 
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici