Prinţul Harry, vedeta cu care femeile britanice şi-ar dori cel mai mult să plece în vacanţă

Prinţul Harry ocupă primul loc în topul vedetelor cu care femeile britanice şi-ar dori cel mai mult să plece în vacanţă, potrivit unui sondaj realizat de compania British Airways Holidays.

132 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry, vedeta cu care femeile britanice şi-ar dori cel mai mult să plece în vacanţă

Prinţul Harry (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În topul preferinţelor femeilor britanice, locurile următoare sunt ocupate, în ordine, de George Clooney, Stephen Fry, David Beckham şi Robbie Williams, informează dailymail.co.uk.

În ceea ce priveşte preferinţele bărbaţilor britanici, primul loc este ocupat de actriţa şi prezentatoarea TV Holly Willoughby. Pe locurile următoare se află Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Jeremy Clarkson şi Abbey Clancy.

Ducesa de Cambridge se numără printre preferinţele ambelor sexe şi ocupă locul al 10-lea în topul feminin şi locul al şaptelea în topul masculin. În schimb, soţul ei, prinţul William, nu se bucură de o cotă de simpatie la fel de înaltă. Dintr-o listă de 57 de celebrităţi, ducele de Cambridge se află pe locul al 26-lea în topul masculin şi pe locul al 15-lea în topul feminin.

În ceea ce îi priveşte pe copiii britanici, aceştia par să prefere vedetele din showbiz. Băieţii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani o preferă pe Rihanna, iar fetiţele din aceeaşi categorie de vârstă îl preferă pe cântăreţul Harry Styles. Brookyln Beckham, fiul cel mare al soţilor David şi Victoria Beckham, este popular în ambele topuri şi ocup locul al doilea atât în topul băieţilor, cât şi în cel al fetiţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici