Prinţul Louis al Marii Britanii a împlinit 1 an. Aniversarea, marcată printr-o serie de fotografii | FOTO

Prinţul Louis de Cambridge a împlinit, marţi, vârsta de 1 an, iar evenimentul a fost marcat printr-o serie de fotografii oficiale realizată de mama sa, ducesa Catherine de Cambridge, publicată pe conturile de pe reţelele de socializare online ale palatului Kensington, potrivit voici.fr.

1105 afișări
Imaginea articolului Prinţul Louis al Marii Britanii a împlinit 1 an. Aniversarea, marcată printr-o serie de fotografii | FOTO

Prinţul Louis al Marii Britanii a împlinit 1 an. Aniversarea, marcată printr-o serie de fotografii | FOTO (Imagini: Twitter)

Născut pe 23 aprilie 2018, la Spitalul Saint Mary din Londra, micul prinţ nu a fost foarte prezent în viaţa publică în primul an de viaţă.

În afară de fotografiile de după naştere şi cele de la botez, acesta a mai apărut în imaginile de familie oficiale publicate cu puţin timp înainte de Crăciun de ducii de Cambridge.

În fotografiile făcute publice marţi de palatul Kensington, reşedinţa oficială a ducilor de Cambridge, micul prinţ apare singur, afişând un mare zâmbet, cu primii săi dinţi. Fotografiile au fost realizate în natură, la locuinţa din Norfolk a ducilor de Cambridge, de mama micuţului, potrivit explicaţiilor care însoţesc imaginile.

 

 

Ducesa Catherine de Cambridge a născut pe 23 aprilie 2018 cel de-al treilea copil al său şi al prinţului William, un băieţel care a primit numele Louis Arthur Charles. Copilul va fi cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge, anunţa, câteva zile mai târziu, biroul de presă al palatului Kensington, pe contul oficial de Twitter.

Bebeluşul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 3 ani, şi prinţul George, în vârstă de 5 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.

Ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William s-au căsătorit în aprilie 2011.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici