Prinţul Nicolae anunţă că va deveni tată: Alina Maria este însărcinată cu primul nostru copil

Nicholae Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai I, a anunţat, luni, de 1 iunie, că el şi soţia sa, Alina Maria, vor deveni pentru prima dată părinţi, în luna noiembrie.

2195 afișări
Imaginea articolului Prinţul Nicolae anunţă că va deveni tată: Alina Maria este însărcinată cu primul nostru copil

Nicolae al Românei anunţă că va deveni tată: Alina Maria este însărcinată cu primul nostru copil

„Sunt fericit să vă pot împărtăşi bucuria că soţia mea, Alina Maria este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinţilor şi a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale, în spiritul iubirii şi al responsabilităţii faţă de ţară, în credinţa în care am fost botezat, ca şi bunicul meu, Regele Mihai! Aşa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, este mesajul transmis de Ziua Internaţională a Copilului, Nicolae al României.

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua când a împlinit 25 de ani. În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul şi a fost exclus din linia de succesiune a tronului, aparent după controverse legate de o relaţie cu o tânără care a rămas însărcinată.

Tânăra, Nicoleta Cîrjan, a susţinut că fetiţa pe care a născut-o în 2016 este fiica principelui Nicolae, însă acesta nu a recunoscut niciodată copilul.

Nicolae Medforth-Mills s-a căsătorit, în 2018, cu Alina Maria Binder, la biserică, în Sinaia, fără ca reprezentanţii Casei Regale a României să participe la eveniment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici