Prinţul William se căsătoreşte cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor

Prinţul William, în vârstă de 28 de ani - al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles -, se va căsători cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor, potrivit unor surse oficiale.

203 afișări
Imaginea articolului Prinţul William se căsătoreşte cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor

Prinţul William se căsătoreşte cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Prinţul de Wales este încântat să anunţe logodna prinţului William cu domnişoara Catherine Middleton. Căsătoria va avea loc în primăvara sau în vara anului 2011, la Londra", se afirmă într-un comunicat emis de Clarence House, reşedinţa prinţului Charles şi a fiilor săi, William şi Harry.

Prinţul William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, "s-au logodit în luna octombrie, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya", se afirmă în acelaşi comunicat.

"Prinţul William a informat-o pe regină, dar şi pe alţi membri apropiaţi din familie. El i-a cerut, totodată, permisiunea tatălui domnişoarei Middleton", a adăugat aceeaşi sursă.

Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St Andrews din Scoţia, au relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Kate Middleton, numită de presa britanică "Waity Katie" (Katie care tot aşteaptă), deoarece a aşteptat mulţi ani ca prinţul William să o ceară în căsătorie, a renunţat la slujba pe care o avea în compania online specializată în organizarea de petreceri, ce aparţine părinţilor ei, în special pentru a se concentra asupra relaţiei pe care o are cu prinţul britanic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici