Printul William vrea să facă prima vizită oficială a Regatului în Teritoriile Palestiniene

Vizita are scopul de a promova legăturile culturale şi diplomatice cu regiunea, iar Ducele se aşteaptă să-şi petreacă timpul cu politicieni de rang înalt, să viziteze organizaţii de caritate locale şi să cunoască oamenii din Orientul Mijlociu, potrivit The Telegraph.

113 afișări
Imaginea articolului Printul William vrea să facă prima vizită oficială a Regatului în Teritoriile Palestiniene

Printul William vrea să facă prima vizită oficială a Regatului în Teritoriile Palestiniene

Ducele de Cambridge va vizita Israelul, Iordania şi teritoriile palestiniene ocupate în această vară, devenind astfel primul membru regal care a făcut o excursie completă în Ţara Sfântă. Anunţul a fost făcut de Palatul Kensington.

Vizitele recente de peste mări ale ducelui au inclus Canada, Germania, Polonia, Danemarca, Norvegia şi Suedia. Vizita în Israel vine la cererea guvernului Majestăţii Sale.

Dacă în trecut au existat nemulţumiri cu privire la lipsa vizitelor regale în Israel, astăzi, premierul israelian Benjamin Netanyahu a salutat confirmarea vizitei reprezentantului Regatului britanic. "Salutăm anunţul cu privire la sosirea prinţului William în Israel. Aceasta este o vizită istorică, prima de acest fel şi va fi întâmpinată aici cu mare afecţiune", relatează The Telegraph.

Ducele va merge în vizită fără Kate şi copiii săi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici