VIDEO Privirea „laser” a unei pisici sălbatice, surprinsă noaptea, într-o pădure din România

  • O pisică sălbatică a fost filmată de o cameră de monitorizare a faunei din Parcul Naţional Semenic - Cheile Caraşului.
  • Imaginile sunt rare deoarece pisica sălbatică este un animal solitar care vânează în special noaptea.
3428 afișări
Imaginea articolului VIDEO Privirea „laser” a unei pisici sălbatice, surprinsă noaptea, într-o pădure din România

FOTO: Romsilva

Imaginile au fost înregistrate cu ajutorul unei camere de monitorizare a faunei amplasată în pădure de Romsilva, regia de stat care administrează parcul naţional.

„O privire ”laser” nocturnă a unei pisici sălbatice într-o pădure din Parcul Naţional Semenic - Cheile Caraşului, filmată de camerele de monitorizare instalate de specialiştii Romsilva. Pisica sălbatică este un animal solitar care vânează mai mult noaptea. La maturitate, pisica sălbatică poate avea o greutate de 8 kilograme. Felina poate să ajungă 70 de centimetri lungime, lungimea cozii poate fi de 35 de centimetri. Are un teritoriu de vânătoare de peste 300 de hectare şi se hrăneşte cu mamifere mici şi păsări”, au anunţat reprezentanţii companiei de stat.

Parcul Naţional Semenic- Cheile Caraşului este unul dintre cele 22 de parcuri administrate de Regia Naţională a Pădurilor Romsilva. Acesta este situat în sud-vestul ţării şi are o suprafaţă de 36.052 hectare. În interior există opt rezervaţii naturale, în zone de conservare specială, strict protejate, şi numeroase obiective şi trasee turistice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici