Probleme severe la YouTube. Utilizatorii din întreaga lume s-au plâns că nu pot accesa platforma

Platforma video online YouTube s-a confruntat cu probleme tehnice la nivel mondial, miercuri dimineaţă, fiind nefuncţională mai mult de o oră, dar în prezent situaţia este rezolvată, potrivit The Hollywood Reporter.

779 afișări
Imaginea articolului Probleme severe la YouTube. Utilizatorii din întreaga lume s-au plâns că nu pot accesa platforma

Probleme la YouTube. Utilizatorii din întreaga lume s-au pâns că nu pot accesa platforma

Utilizatorii nu au putut viziona clipuri video şi nu s-au putut conecta la conturile lor.

Reprezentanţii YouTube au publicat un mesaj pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter: "Mulţumim pentru raportările privind problemele de accesare în cazul YouTube, YouTube TV şi YouTube Music. Încercăm să le rezolvăm şi vă vom anunţa imediat despre acest lucru. Ne cerem scuze pentru problemele create şi vă vom ţine la curent".

Probleme au fost raportate de utilizatori din Europa, Japonia, coastele de vest şi de est ale SUA, începând cu ora 04.16 (ora României) şi au durat peste o oră.

Ulterior, reprezentanţii YouTube au scris pe Twitter: "Ne-am întors! Mulţumim pentru răbdare. Dacă mai aveţi probleme, anunţaţi-ne".

Platforma online YouTube a fost înfiinţată în 2005, de trei foşti angajaţi ai PayPal - Chad Hurley, Steve Chen şi Jawed Karim -, iar, în noiembrie 2006, a fost cumpărată de Google pentru 1,65 de miliarde de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici