Producătorii filmului „Hustlers” acuzaţi de plagiat. Femeia al cărei rol e jucat de Jennifer Lopez cere daune uriaşe

Femeia care a fost sursa de inspiraţie pentru personajul lui Jennifer Lopez din „Striptease pe Wall Street/ Hustlers" a dat în judecată compania de producţie, susţinând că aceasta a folosit neautorizat povestea ei şi cerând daune de 40 de milioane de dolari, potrivit tmz.com.

2475 afișări
Imaginea articolului Producătorii filmului „Hustlers” acuzaţi de plagiat. Femeia al cărei rol e jucat de Jennifer Lopez cere daune uriaşe

Sursa: Profimedia

Samantha Barbash susţine că producătorii au încercat să obţină consimţământul ei pentru realizarea filmului, dar că ea a refuzat acest lucru. În pofida acestui fapt, filmul a fost produs, cu Jennifer Lopez interpretând un personaj a cărui poveste este bazată pe viaţa Samantei Barbash.

Barbash nu o dă în judecată pe Jennifer Lopez personal, ci cheamă în instanţă compania de producţie Nuyorican Productions.

Femeia spune că personajul din film este înfăţişat ca „folosind şi fabricând substanţe ilegale în casa ei, unde locuia cu copilul". Aceasta spune că ideea este falsă şi jignitoare.

Barbash a cerut despăgubiri de 40 de milioane de dolari casei de producţie a filmului. De asemenea, aceasta doreşte ca producătorii să retragă de la difuzare toate copiiile filmului.

Lansat în 2019, filmul „Striptease pe Wall Street/ Hustlers", de Lorene Scafaria, spune povestea unor foste angajate ale unui club de striptease care ajung bogate profitând de pe urma unor oameni de afaceri de pe Wall Street. Pentru rolul din acest film, Jennifer Lopez a fost nominalizată, printre altele, la Globurile de Aur şi la premiile Sindicatului actorilor americani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici