Producătorii seriei „James Bond”, despre zvonurile unui Agent 007 de gen feminin

Producătorul Barbara Broccoli a declarat pentru Variety că James Bond poate să aibă orice culoare, doar că va rămâne bărbat, notează BBC.

281 afișări
Imaginea articolului Producătorii seriei „James Bond”, despre zvonurile unui Agent 007 de gen feminin

Producătorii seriei „James Bond” Agentul 007

Producătorul seriei de pelicule dedicate personajului James Bond, Barbara Broccoli, s-a arătat fermă cu privire la o eventuală schimbare a sexului pe care îl are celebrul agent secret după ce actorul Daniel Craig va înceta să mai joace rolul principal.

Pelicula ”No Time To Die”, ultima în care rolul lui Bond este interpretat de Craig, va fi lanasată în luna aprilie. Producătorii nu au anunţat cine va prelua rolul pentru următoarele filme din serie.

"Cred că o să fie nevoie să creem noi personaje feminine, personaje puternice”, a arătat Broccoli.

"Nu mă prea interesează să luăm un rol masculin şi să punem o femeie să îl joace. Cred că femeile sunt mult mai interesante decât atât”, a explicat producătorul.

Lashana Lynch interpretează un agent 00 în următorul film din serie. Apariţia personajului în clip-ul de prezentare al noii producţii a dat ocazia zvonurilor că Bond însuşi ar putea fi femeie în viitorul apropiat.

Broccoli coordonează producţiile din seria James Bond împreună cu fratele său vitreg, Michael G Wilson.

De-a lungul timpului şapte actori au jucat rolul lui Bond, Sean Connery (1962–1967, 1971, 1983), David Niven (1967), George Lazenby (1969), Roger Moore (1972–1985), Timothy Dalton(1986–1994), Pierce Brosnan (1994–2004) şi Daniel Craig (din 2005 până în prezent).

James Bond, cu numele de cod 007, este personajul creat de scriitorul Ian Fleming pentru seria de 12 romane publicate în perioada 1953-1966. După moartea scriitorului, mai mulţi autori au primit permisiunea de a scrie noi romane în seria dedicată agentului secret.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici