Proiect inedit în Arad: Tramvaiele şi autobuzele devin săli de lectură

Tramvaiele şi autobuzele din Arad devin săli de lectură, în cadrul unui proiect coordonat de către Consiliul Judeţean, prin care călătorii vor putea citi cărţi în timpul călătoriei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1084 afișări
Imaginea articolului Proiect inedit în Arad: Tramvaiele şi autobuzele devin săli de lectură

Proiect inedit în Arad: Tramvaiele şi autobuzele devin săli de lectură

Măsura a fost anunţată, vineri, de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Claudia Boghicevici, care s-a întâlnit cu directorul Bibliotecii "A. D. Xenopol", Florin Didilescu, directorul Centrului de Cultură al Judeţului Arad, Doru Sinaci, şi dectorul Companiei de Transport Public, Mariana Birău.

În foarte scurt timp, pe mijloacele de transport în comun din Arad vor apărea cărţi puse la dispoziţie de Bibliotecă şi Centrul de Cultură al Judeţului.

Cărţile vor acoperi subiecte din mai multe domenii, printre care beletristică, istorie şi istorie locală.

“Facem un pas important. Mi-am dorit de mult să ducem Aradul printre judeţele unde lectura este facilitată pe mijloacele de transport în comun. Am cerut să includem în proiect şi autobuzele Companiei de Transport Public care circulă în judeţ. Din această vară Aradul face pasul înspre oraşele, judeţele unde Consiliul Judeţean se implică în această direcţie, extrem de necesară", a declarat vicepreşedintele Claudia Boghicevici.

În proiect se vor implica şi asociaţiile de tineret, cu donaţii de carte şi suport logistic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici