Proiectul noului film "Sex and the City", ABANDONAT. Care a fost adevăratul motiv din spatele deciziei

Mult aşteptata continuare a serialului şi celor două filme "Sex and the City" nu va avea loc. Proiectul a fost abandonat, iar vestea a fost făcută public chiar de Sarah Jessica Parker, interpreta parsonajului Carrie Bradshaw, scrie ONE.

1012 afișări
Imaginea articolului Proiectul noului film "Sex and the City", ABANDONAT. Care a fost adevăratul motiv din spatele deciziei

Proiectul noului film "Sex and the City", ABANDONAT. Care a fost adevăratul motiv din spatele deciziei

"S-a sfârşit. Nu îl facem", a declarat Parker pentru publicaţia Extra, citată de cnn.com.

S-a zvonit că actriţa Kim Cattrall, cea care o interpreta pe Samantha, nu ar fi vrut să mai joace în film.

“Cred că situaţia socială s-a schimbat. Să faci un film despre patru femei vorbind despre călătorii şi cum să cheltuiască 400 de dolari pe pantofi, în timp ce oamenii abia au ce să mai pună pe masă, nu e ceva de care avem nevoie…”, a declarat ea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici