Proiectul unui film despre atentatele de la Paris din noiembrie 2015, contestat vehement

Producători americani au dezvăluit, la Berlinale, important festival de film care se desfăşoară în perioada 9-19 februarie, că lucrează la proiectul unui film inspirat de atentatele din 13 noiembrie 2015, de la Paris.

179 afișări
Imaginea articolului Proiectul unui film despre atentatele de la Paris din noiembrie 2015, contestat vehement

Proiectul unui film despre atentatele de la Paris din noiembrie 2015, contestat vehement

Lungmetrajul "Violent delights" se va inspira din atentatele de la Paris când, la 13 noiembrie 2015, mai mult de130 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 400 au fost rănite în mai multe zone ale oraşului. Cele mai multe victime (100) s-au înregistrat la sala de concerte Bataclan, unde spectatorii au fost luaţi ostateci de patru terorişti în timpul unui spectacol al trupei americane Eagles of Death Metal.

Pe reţelele de socializare, proiectul filmului "Violent delights" a stârnit reacţii vehemente de contestare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici