Protest topless într-un cimitir din Kiev. Vezi de ce - FOTO

Câteva activiste din Ucraina, membre ale organizaţiei FEMEN, au protestat în urmă cu câteva zile faţă de aşa-zisa "politică stabilă" a guvernului ucrainean, defilând topless şi purtând diverse pancarte, într-un cimitir din Kiev, informează demotix.com.

348 afișări
Imaginea articolului Protest topless într-un cimitir din Kiev. Vezi de ce - FOTO

Protest topless într-un cimitir din Kiev (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prin această acţiune, activistele ucrainene au dorit să "taxeze" într-o manieră insolită politica economică şi socială dusă de guvernul Ucrainei şi de preşedintele Viktor Ianukovici. Toate activistele au pozat topless, printre cruci, culcate pe bănci sau în picioare şi ţinând în mâini pancarte cu texte ironice la adresa aşa-zisei "politici stabile" duse de autorităţile din această ţară.

Acesta nu este primul protest organizat în acest fel de membrele asociaţiei FEMEN, reprezentantele ei protestând în octombrie 2010, tot cu sânii la vedere, faţă de vizita lui Vladimir Putin în Ucraina.

În trecut, ele au demonstrat în aceeaşi manieră pentru libertatea presei, au pichetat ambasada Belarusului din Kiev şi au defilat pe străzile capitalei din Ucraina pentru a celebra Ziua Internaţională a luptei împotriva violenţelor comise asupra femeilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici