PuiPui, iepuraşul care a făcut senzaţie pe Instagram – GALERIE FOTO

PuiPui a reuşit să facă senzaţie pe reţeaua de socializare, datorită ţinutelor adorabile în care îl îmbracă stăpâna sa, Mumitan, atrăgând peste 31.000 de urmăritori.

1870 afișări
Imaginea articolului PuiPui, iepuraşul care a făcut senzaţie pe Instagram – GALERIE FOTO

PuiPui, iepuraşul care a făcut senzaţie pe Instagram – GALERIE FOTO (Imagine: Instagram)

În scurta biografie de pe Instagram, Mumitan, stăpâna iepuraşului, a scris: ”Cel mai fashionist iepuraş din lume”. Aceasta croieşte singură ţinutele adorabile şi tot ea este şi fotograful personal al animăluţului.

În fiecare poză pot fi observate obiecte de recuzită, incluzând un laptop, aparat de fotografiat sau un buchet de flori.

De asemena, fotogenicul iepuraş a jucat într-o reclamă pentru promovarea primei cafenele cu iepuraşi din Australia, care se va deschide în Melborune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici