Puya a cântat la Festivalul "Peninsula" despre "Monica Columbeanu şi alte vagaboande de genul ăsta"

Puya a cântat pe scena Festivalului "Peninsula" de la Târgu Mureş, unde a susţinut un concert, duminică seară, făcând referire, într-o piesă, la "Monica Columbeanu şi alte vagaboande de genul ăsta".

127 afișări
Imaginea articolului Puya a cântat la Festivalul "Peninsula" despre "Monica Columbeanu şi alte vagaboande de genul ăsta"

Puya a cântat la Festivalul "Peninsula" despre "Monica Columbeanu şi alte vagaboande de genul ăsta" (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Cunoscutul cântăreţ de hip-hop a făcut referire la Monica Columbeanu în momentul în care a interpretat pasajul legat de "femei măritate din interes" din piesa "Undeva-n Balcani".

"Ne place sportul, jucăm fotbal, noi / După meciuri se termină cu box, c-aşa-i la noi / Suntem o mare familie, ne-avem ca fraţii / Dar la probleme, ştim bine, fugim unii de alţii / Avem multe biserici, că păcătuim cam des/ Pline de femei măritate din interes", a cântat Puya, continuând "gen Monica Columbeanu şi alte vagaboande de genul ăsta", în uralele publicului.

"Înc-o dată pentru Sălăjan / Înc-o dată pentru băieţii cu bani / Înc-o dată pentru La Familia / Pentru Şişu şi Puya, da", a continuat cântăreţul.

Festivalul "Peninsula", care s-a desfăşurat de joi până duminică, la Târgu Mureş, a reunit peste 70 de artişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici