Queen "nu a încasat niciun ban" de pe urma "Bohemian Rhapsody". Dezvăluirile făcute de chitaristul Brian May

Brian May, chitaristul trupei britanice Queen, afirmă că formaţia nu a încasat profituri de pe urma filmului "Bohemian Rhapsody", relatează nme.com.

1868 afișări
Imaginea articolului Queen "nu a încasat niciun ban" de pe urma "Bohemian Rhapsody". Dezvăluirile făcute de chitaristul Brian May

Queen "nu a încasat niciun ban" de pe urma "Bohemian Rhapsody". Dezvăluirile făcute de chitaristul Brian May

Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii "The Zoe Ball Breakfast Show", difuzată de postul de radio BBC Radio 2. "Mi-a venit să râd ieri, deoarece am citit într-un ziar că ne îmbogăţim de pe urma acestui film", a spus May. "De-ar şti adevărul. Am vorbit cu un contabil ieri şi ne-a spus că încă nu am încasat niciun penny de pe urma lui", a continuat acesta.

"Nu e amuzant? Cât de mult succes trebuie să aibă un film înainte să obţii profituri de pe urma lui?", a afirmat muzicianul. El a explicat apoi că există mulţi oameni care încasează profituri de pe urma peliculei, fapt ce explică de ce el şi colegii săi de trupă nu au obţinut încă bani.

În aceeaşi emisiune, chitaristul a mai spus că lungmetrajul a fost în lucru aproape 12 ani. May afirmă că el şi colegii săi au fost mulţumiţi de versiunea finală a proiectului. El a adăugat că grupul a fost convins că lungmetrajul va avea succes, dar nu s-au aşteptat ca el să înregistreze încasări internaţionale de sute de milioane.

În luna aprilie, "Bohemian Rhapsody" a depăşit pragul de încasări de 900 de milioane de dolari pe plan mondial, devenind filmul biografic cu cele mai mari vânzări de bilete din istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici