Quentin Tarantino va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Regizorul şi scenaristul american Quentin Tarantino va fi recompensat la sfârşitul lunii decembrie cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, informează contactmusic.com.

169 afișări
Imaginea articolului Quentin Tarantino va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Quentin Tarantino va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Steaua dedicată celebrului regizor va fi cea de-a 2.569-a de pe Hollywood Boulevard şi va fi inaugurată pe 21 decembrie, cu doar 4 zile înainte de lansarea noului film al regizorului Quentin Tarantino, filmul western "The Hateful Eight".

Actorii Samuel L. Jackson şi Christoph Waltz, care au apărut în ultimele pelicule regizate de Tarantino, vor fi prezenţi la ceremonia de dezvelire a stelei, care va avea loc în faţa TCL Chinese Theatre din Los Angeles.

Câştigător al trofeului Palme d'Or de la Cannes cu filmul "Pulp Fiction" din 1994 şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor "Pulp fiction" şi "Django Unchained", Quentin Tarantino a fost pe rând regizor, scenarist, producător şi chiar actor în filmele sale. Deşi este acuzat de critici că trivializează violenţa, opera sa cinematografică nu a încetat să entuziasmeze publicul, iar peliculele sale "Profesioniştii crimei/ Reservoir Dogs", "Pulp Fiction", "Jackie Brown", cele două filme din seria "Kill Bill", "Maşina morţii/ Death Proof", "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" şi "Django dezlănţuit/ Django Unchained" au devenit filme de referinţă ale cinematografiei mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici