Rachel, Chandler şi Monica din "Friends", reuniune inedită într-un spot promoţional - VIDEO

Zvonurile care au circulat recent pe seama unei posibile reuniuni a îndrăgitelor personaje din serialul "Friends" sunt, cel mai probabil, neadevărate, dar un clip realizat pentru emisiunea lui Ellen DeGeneres în care apar o parte dintre "prieteni" îi va bucura cu siguranţă pe fanii show-ului.

593 afișări
Imaginea articolului Rachel, Chandler şi Monica din "Friends", reuniune inedită într-un spot promoţional - VIDEO

Rachel, Chandler şi Monica din "Friends", reuniune inedită într-un spot promoţional - VIDEO

În amuzantul videoclip Jennifer Aniston şi-a unit forţele cu vechii colegi Courteney Cox şi Matthew Perry într-un spot promoţional pentru o ediţie a emisiunii de divertisment "The Ellen DeGeneres Show".

Jennifer Aniston, cea care a jucat rolul lui Rachel Green în iubitul serial, îl vizitează în acest clip pe Matthew Perry, interpretul lui Chandler Bing, pentru a-i cere nişte sugestii privind intervenţia pe care urmează să o aibă în calitate de co-prezentatoare a emisiunii lui DeGeneres, scrie Daily Mail.

Matthew o salută cu indiferenţă pe fosta sa colegă de platou şi este în mod evident luat pe nepregătite de vizita ei matinală, părând să vrea să o evite, printr-un discurs despre cum s-au văzut foarte rar de la terminarea serialului.

După ce îl confundă pe Matthew cu David Schwimmer, colegul lor care a jucat rolul lui Ross Geller, Jennifer trece mai departe şi îi explică entuziasmată că are nevoie de sugestiile lui în comedie pentru apariţia în show-ul lui Ellen.

Zgârcit cu vorbele de încurajare sau de prietenie, Matthew Perry o asigură pe aceasta că se va descurca de minune cu siguranţă. Deodată, pe uşă iese actriţa Courteney Cox, interpreta jumătăţii lui Chandler în serial.

Pentru câteva secunde, cei trei stau fără să spună nimic şi privesc unul la altul într-o atmosferă jenantă, pe un fundal sonor care parodiază o scenă de suspans. Confruntarea celor trei continuă cu o ceartă, Jennifer sugerând că cei doi stabiliseră o reuniune "Friends" sub forma unei aventuri.

Surprizele continuă pentru Aniston, în scurt timp şi Portia de Rossi, iubita lui Ellen DeGeneres, strecurându-se pe uşa casei lui Perry, urmată chiar de Ellen.

Aceasta, în vârstă de 55 de ani, şi-a exprimat pe Twitter entuziasmul cu care aşteaptă emisiunea pe care o va găzdui împreună cu interpreta lui Rachel din "Friends": "Mâine, buna mea prietenă Jennifer Aniston găzduieşte show-ul, iar Portia este invitată! Nu poate fi mai bun de atât".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici