Radu Mazăre a defilat într-un costum mov, de toreador, la o prezentare de modă la Mamaia

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a fost toreador, vineri seară, la o prezentare de modă organizată la Mamaia, în cadrul primei seri a "Fashion Summer Festival", el purtând un costum mov, semnat Cătălin Botezatu.

393 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre a defilat într-un costum mov, de toreador, la o prezentare de modă la Mamaia

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Mazăre a încheiat prezentarea colecţiei "El Torero", semnată de Cătălin Botezatu, prezentând un costum de toreador de culoare mov, având asupra sa şi o capă şi făcând şi paşi specifici toreadorului.

El a fost însoţit în timpul prezentării de două tinere care purtau rochii lungi, roşii, şi a fost admirat de mama sa, de fratele său, Mihai, de mai mulţi angajaţi ai Primăriei, dar şi de sute de persoane care au înconjurat zona din Piaţa Cazionoului, unde a fost loc evenimentul.

La finalul prezentării, Cătălin Botezatu şi Radu Mazăre au apărut împreună pe scenă pentru a mulţumi publicului.

Designerul a afirmat că a fost onorat să aibă un asemenea model în prezentarea colecţiei sale.

"Am fost onorat să am cel mai bun model şi cel mai bun primar din România în prezentare", a afirmat Botezatu.

La rândul său, Mazăre le-a spus celor prezenţi că acest festival de modă este dedicat tuturor femeilor din România.

"Acest festival este dedicat tuturor femeilor din România, este dedicat tuturor celor care urcă pe scenă, este dedicat celor care privesc, celor care sunt domnişoare, care sunt mame, care sunt bunici, este o apologie adusă frumuseţii româneşti", a declarat Mazăre.

La scurt timp după ce a coborât de pe scenă, primarul le-a spus jurnaliştilor că a avut de ales să prezinte acest costum de toreador sau unul de aviator într-o altă colecţie a lui Cătălin Botezatu.

"Cătălin a avut două colecţii. Când am discutat cu el acum o lună şi jumătate mi-a spus că are o colecţie de aviator şi una de toreador. Mi-a spus să aleg şi i-am spus că ajunge cât am ieşit îmbrăcat în armată, că am avut dosare vreo trei ani de zile, că nu îmi mai trebuie, că nu mai vreau în armată şi am optat pentru colecţia asta. Se şi potriveşte, sincer să fiu, e o atitudine bărbătească demnă, în viaţă contează extraordinar de mult atitudinea", a explicat Mazăre.

Întrebat dacă ar fi apărut pe scenă să prezinte lenjerie intimă, Mazăre a spus că ar fi făcut-o, dar că ar fi apărut tot felul de comentarii pe acest subiect.

"Aş fi putut să apar, dar comentariile ar fi fost mult prea în toate felurile, nu asta era ceea ce doream", a precizat Mazăre.

"Fashion Summer Festival" se va desfăşura până duminică, în Piaţa Casino din Mamaia, în cadrul evenimentui prezentându-şi colecţiile designeri precum Cătălin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Andres Aquino (New York), Giada Curti (Roma), Gianni Sapone (Milano), Aly Fawaz (Liban).

Primarul municipiului Constanţa a defilat la o prezentare de modă la Mamaia şi în 2009, când a apărut îmbrăcat într-o uniformă de general general Wehrmacht. Mazăre a spus, după acel eveniment, că gestul său nu are conotaţii naziste, fiind inspirat din filmul Operaţiunea Valkyrie, în care "un ofiţer german încearcă să scape ţara de un dictator nebun". Gestul său a stârnit un scandal la vremea respectivă, edilul fiind acuzat de utilizarea de însemne naziste şi fiind cercetat de mai multe ori, fără a se dispune începerea urmăririi penale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici