Radu Mazăre, îmbrăcat ca un sultan, a defilat din nou pe un car alegoric, la Mamaia

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a defilat, duminică, din nou în staţiunea Mamaia pe un car alegoric, el fiind îmbrăcat ca un sultan, după ce săptămâna trecută a participat la aceeaşi paradă costumat în spartan.

1194 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, îmbrăcat ca un sultan, a defilat din nou pe un car alegoric, la Mamaia

Radu Mazăre, îmbrăcat ca un sultan, a defilat din nou pe un car alegoric, la Mamaia (Imagine: Stefan Ciocan / MediafaxFoto)

Radu Mazăre a sosit, sâmbătă seară, în parcarea de lângă Aqua Magic, locul de plecare al carelor alegorice prin staţiunea Mamaia, într-o caleaşcă, însoţit de patru tinere îmbrăcate în cadâne.

Primarul, îmbrăcat ca un sultan, cu un turban pe cap, a recunoscut că nu îi este greu să poarte costumul respectiv pentru că "arta cere sacrificii".

Mazăre a mai spus că a intenţionat să îşi pună şi o mustaţă pentru a fi cât mai autentic, dar aceasta nu se lipea şi s-a temut să nu i se desprindă.

"Aveam şi mustaţă, dar nu se lipea şi mă gândeam că atunci când dau un interviu, îmi cade mustaţa şi mă fac de râs", a afirmat Mazăre.

Radu Mazăre s-a urcat apoi pe un car alegoric aparţinând unui club din staţiunea Mamaia, care avea tematică orientală, şi a pornit spre faleza din staţiune.

Dacă săptămâna trecută carul în care se afla Mazăre era cel care deschidea parada, de această dată, caleaşca primarului închidea defilarea.

Ca şi în weekendul precedent mai multe care alegorice, reprezentând câte un club din Mamaia, în care se aflau fete care dansau pe diverse ritmuri, au participat la defilare până în zona Cazino din staţiune. Înainte de începerea paradei, un car alegoric care se îndrepta către locul de întâlnire pentru a porni apoi în paradă a luat foc, fără ca vreo persoană să fie rănită.

După ce defilarea carelor alegorice s-a încheiat, Radu Mazăre a mers pe o scenă amenajată în centrul staţiunii unde s-a fotografiat cu turiştii. Ulterior, primarul Constanţei a mers la o prezentare de modă.

În urmă cu o săptămână, Radu Mazăre a dat startul defilării carelor alegorice în staţiunea Mamaia, fiind costumat în spartan. Edilul a anunţat atunci că asemenea spectacole vor fi organizate săptămânal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici