Radu Mazăre va defila la o prezentare de modă la Mamaia

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, va defila la o prezentare de modă care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în centrul staţiunii Mamaia, printre cei care îşi vor prezenta creaţiile aflându-se Cătălin Botezatu, Laura Olteanu şi Mihai Albu.

216 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre va defila la o prezentare de modă la Mamaia

Radu Mazăre va defila la o prezentare de modă la Mamaia (Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Radu Mazăre a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va fi cea mai mare petrecere fashion de pe litoral, iar la finalul prezentărilor din fiecare seară vor avea loc petreceri ale cluburilor de pe litoral.

"Va fi un eveniment care o să înceapă vineri, va dura până duminică, în care vor fi prezente peste 100 de manechine. Va fi concurs de miss, prezentare de modă, iar în finalul evenimentului, în fiecare zi, se vor prezenta cluburile din staţiunea Mamaia, după care ultimul club care se prezintă va rămâne şi va face o petrecere în toată Piaţa Cazinoului cu absolut toată lumea care vine aici, care va putea să se bucure şi să înţeleagă ce înseamnă bucuria de a dansa şi de a-ţi petrece vacanţa într-o staţiune cu fete, cu distracţie, cu voie bună, aşa cum avem nevoie la un moment dat cel puţin o dată pe an", a afirmat Radu Mazăre.

El a spus că va defila în cadrul acestei prezentări de modă, dar a refuzat să precizeze ziua când se va întâmpla acest lucru sau ce personaj va interpreta de această dată. În cadrul acestei prezentări de modă îşi vor prezenta colecţiile mai mulţi designeri, între care Cătălin Botezatu, Mihai Albu şi Laura Olteanu.

Primarul municipiului Constanţa a mai precizat că doreşte ca acest eveniment de la sfârşitul săptămânii să fie o avanpremieră pentru carnavalul pe care intenţionează să-l organizeze anul viitor.

"Putem spune că e un fel de avanpremieră pentru carnavalul de anul viitor când fiecare club îşi va face propriul car alegoric, se va prezenta cu animatorare, DJ, muzica lor şi vom participa cu toţii, cum am văzut eu în alte ţări. O petrecere de bucurie pentru toată lumea, aşa cum se spune, de la ţâţă la barbă albă", a completat edilul.

Întrebat de jurnalişti dacă îl va invita şi preşedintele Traian Băsescu la acest eveniment, Mazăre a răspuns: "Pe Băsescu nu l-am invitat, îl invită madam Udrea să-i arate frunza".

Mazăre a mai amintit că Primăria a contribuit cu 20.000 de euro pentru organizarea evenimentului de la sfârşitul săptămânii.După încheierea conferinţei de presă, desfăşurate în Piaţa Cazinoului din Mamaia, Mazăre a dansat împreună cu mai multe manechine prezente la eveniment.

Primarul municipiului Constanţa a defilat la o prezentare de modă la Mamaia şi în 2009, când a apărut îmbrăcat într-o uniformă de general general Wehrmacht. Mazăre a spus, după acel eveniment, că gestul său nu are conotaţii naziste, fiind inspirat din filmul Operaţiunea Valkyrie, în care "un ofiţer german încearcă să scape ţara de un dictator nebun".

Gestul său a stârnit un scandal la vremea respectivă, edilul fiind acuzat de utilizarea de însemne naziste şi fiind cercetat de mai multe ori, fără a se dispune începerea urmăririi penale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici