Raed Arafat a primit titlul de "Cetăţean de onoare al oraşului Beclean"

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a primit, sâmbătă, la Beclean, titlul de "Cetăţean de onoare" al acestui oraş, în care a fost inaugurat, în aceeaşi zi, un punct de lucru al SMURD.

446 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat a primit titlul de "Cetăţean de onoare al oraşului Beclean"

Raed Arafat (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan (PSD), a declarat că decizia prin care lui Raed Arafat să îi fie conferit titlul de "Cetăţean de onoare al oraşului Beclean" a fost luată, într-o şedinţă a CL Beclean de luna aceasta, cu unanimitate de voturi.

"Consiliul Local şi Primăria oraşului Beclean s-au gândit să îi confere acest titlu doctorului Raed Arafat pentru a-i mulţumi că a contribuit la înfiinţarea serviciului SMURD în oraşul nostru. Datorită prezenţei la Beclean a serviciului SMURD, vieţile noastre sunt mai în siguranţă", a declarat primarul oraşului Beclean care i-a oferit subsecretarului de stat distincţia şi l-a invitat apoi să semneze în cartea de onoare.

În faţa militarilor de la Garda de Intervenţie Beclean a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a publicului care a venit să asiste la inaugurarea SMURD, Raed Arafat a mulţumit pentru distincţie.

"A fost o mare surpriză pentru mine. Mulţumesc tuturor pentru acest titlu. Nu ştiam şi m-aţi luat prin surprindere. Mulţumesc mult", a spus Arafat.

Pe de altă parte, Raed Arafat a declarat că opt din cele 67 de posturi pentru serviciile de ambulanţă deblocate de Guvern sunt în Bistriţa-Năsăud.

Potrivit lui Raed Arafat, posturile deblocate sunt în acele judeţe care aveau "probleme majore".

"Din ultima deblocare de posturi pe care a făcut-o Guvernul, am reuşit să dăm 67 de posturi la serviciile de ambulanţă. Am dat la Bucureşti un număr de posturi şi la câteva servicii de ambulanţă care aveau probleme majore şi unul dintre ele este Bistriţa-Năsăud care beneficiază de opt posturi", a spus Arafat.

Managerul general al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, declara, joi, într-o şedinţă a Colegiului Prefectural, că instituţia pe care o conduce funcţionează la "cote de avarie" din cauza lipsei de personal, în prezent SAJ având ocupate sub 60% din posturile din organigramă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici