Rafael Nadal, alături de Shakira în ultimul videoclip al cântăreţei - VIDEO

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul trei în clasamentul ATP, apare în cel mai recent videoclip al cântăreţei columbiene Shakira, ce se intitulează "Gypsy", informează presa spaniolă.

287 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal, alături de Shakira în ultimul videoclip al cântăreţei - VIDEO

Rafael Nadal, alături de Shakira în ultimul videoclip al cântăreţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nadal apare alături de cântăreaţa Shakira în cel mai recent videoclip al său. Single-ul se cheamă «Gypsy» şi face parte din ultimul albul al artistei, intitulat Loba. Videoclipul a fost filmat recent în Barcelona pe durata unei zile şi jumătate. Lansarea sa mondială va avea loc peste o săptămână", a anunţat cotidianul As.

Presa mondenă din Spania a speculat în ultimele zile asupra unei relaţii între Nadal şi Shakira, dar apariţia acestui videoclip a pus capăt acestor zvonuri. "În zilele dinaintea filmărilor, s-a speculat legat de întâlnirile dintre Shakira şi Rafael Nadal. Văzându-i împreună, s-a vorbit şi despre o posibilă poveste de dragoste între cei doi, lucru pe care purtătorul de cuvânt al tenismanului, Benito Perez-Barbadillo, l-a negat categoric la momentul respectiv", a scris cotidianul El Pais.

Potrivit sursei citate, Shakira şi Nadal, care s-au întâlnit cu doi ani în urmă la Abu Dhabi, au fiecare relaţii stabile de mai multă vreme. Cântăreaţă columbiană este de peste zece ani alături de argentinianul Antonio de la Rua, în timp ce Rafael Nadal se întâlneşte cu eterna sa prietenă Xisca.

Tenismanul Rafael Nadal suferă, de la finalul lunii ianuarie, de o mică ruptură musculară la genunchiul drept şi nu va participa la niciun turneu cel puţin o lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici