Răpirea câinilor lui Lady Gaga nu rămâne nepedepsită

  • Cinci persoane au fost arestate în legătură cu răpirea câinilor vedetei pop Lady Gaga.
  • Răpirea a avut loc în februarie, pe o stradă de la Hollywood.
425 afișări
Imaginea articolului Răpirea câinilor lui Lady Gaga nu rămâne nepedepsită

Răpirea câinilor lui Lady Gaga nu rămâne nepedepsită

Cele cinci persoane arestate au fost puse sub acuzare pentru presupusa lor implicare în februarie în rănirea bărbatului care plimba câinii lui Lady Gaga şi răpirea acestora.

CITEŞTE AICI: Bărbatul care plimba câinii artistei Lady Gaga povesteşte pentru prima dată experienţa: ”Am continuat să urlu panicat, într-o baltă de sânge”

Trei dintre suspecţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, au ajuns în cătuşe pentru tentativă de crimă. Ceilalţi doi, între 40 şi 50 de ani, au fost acuzaţi de complicitate la aceeaşi infracţiune.

Ryan Fischer, un prieten apropiat al vedetei pop, a fost grav rănit în altercaţia violentă care a dus la răpirea a doi dintre cei trei buldogi francezi ai lui Lady Gaga.

Anchetatorii nu cred că cei arestaţi l-au vizat pe bărbatul care plimba câinii, considerat a fi proprietarul animalelor. Dovezile adunate ar arăta că hoţii erau conştienţi de valoarea câinilor.

Unul dintre suspecţi este femeia care a „găsit” câinii în zilele de după altercaţie, după ce vedeta a oferit o recompensă de 500.000 de dolari. Odată ce animalele au fost returnate, anchetatorii au descoperit legătura dintre femeie şi tatăl unuia dintre ceilalţi complici.

Doi dintre buldogii francezi ai lui Lady Gaga au fost furaţi în februarie. O persoană înarmată l-a împuşcat pe bărbatul care i-a scos la plimbare, pe o stradă de la Hollywood. Lady Gaga a oferit o recompensă celor care îi vor înapoia câinii.

Victima, numită de presă drept Ryan Fischer, a fost transportată atunci la spital.

După ce l-a împuşcat pe cel ce plimba câinii, atacatorul i-a luat pe doi dintre aceştia, Koji şi Gustav, şi a fugit cu o maşină. Un al treilea buldog, Miss Asia, a fugit şi a fost recuperat ulterior de poliţie.

Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Germanotta, se afla la Roma, unde lucra la un film regizat de Ridley Scott.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici