Rapperul 50 Cent a cerut intrarea sub protecţia legii falimentului

Cântăreţul american 50 Cent a cerut intrarea sub protecţia legii falimentului din SUA, luni, la doar câteva zile după ce o instanţă a stabilit că rapperul, al cărui nume real este Curtis James Jackson III, trebuie să plătească unei femei despăgubiri de 5 milioane de dolari, pentru defăimare.

1756 afișări
Imaginea articolului Rapperul 50 Cent a cerut intrarea sub protecţia legii falimentului

Rapperul 50 Cent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În timpul procesului intentat de partenera de viaţă a rivalului său Rick Ross, Lavonia Leviston, care l-a acuzat pe 50 Cent că a publicat online, fără consimţământul ei, o înregistrare video cu conţinut sexual explicit, în care aceasta este umilită de un fost iubit, Curtea Supremă din Manhattan, New York, a cerut ca rapperul să aducă o situaţie financiară clară a veniturilor şi bunurilor sale. Avocaţii artistului au dezvăluit, însă, că rapperul a cerut deja intrarea sub protecţia legii falimentului la o instanţă din Connecticut, unde deţine o proprietate.

În urmă cu doar două luni, revista Forbes estima averea lui 50 Cent la 155 milioane de dolari. Se pare că o mare parte din aceasta a fost generată de brandul Vitamin Water, care a fost vândut companiei Coca-Cola în 2007. La acea vreme, o sursă apropiată rapperului declara că "50 Cent a primit (de la Coca-Cola, n.r.) o sumă care se încadrează între 60 şi 100 de milioane de dolari".

Situaţia financiară nu este principala grijă a lui Curtis James Jackson III, având în vedere că duminică acesta a publicat o imagine pe contul său de Instagram însoţită de o declaraţie potrivit căreia acest an este cel mai bun de până acum.

"Nu-mi amintesc de vreun an în care să mă fi distrat atât. Doar energie bună, peste tot pe unde mă duc", a fost mesajul scris de 50 Cent alături de o fotografie în care apare împreună cu mai mulţi prieteni.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 40 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent material de studio al său, "Animal Ambition", a fost lansat în 2014, următorul, "Street King Immortal", fiind programat să apară în septembrie anul acesta.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul "Totul pentru bani", inspirat din viaţa lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al său este thrillerul "Ţinutul gheţurilor/ The Frozen Ground", în care joacă alături de Nicolas Cage şi John Cusack.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici