Rapperul 50 Cent a fost acuzat că şi-a bătut iubita şi că a distrus casa acesteia

Rapperul american 50 Cent a fost acuzat că şi-a lovit iubita şi că a distrus casa acesteia din Los Angeles, iar, dacă este găsit vinovat, ar putea petrece cinci ani în închisoare, informează BBC.

326 afișări
Imaginea articolului Rapperul 50 Cent a fost acuzat că şi-a bătut iubita şi că a distrus casa acesteia

Rapperul 50 Cent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rapperul, al cărui nume real este Curtis Jackson, a fost pus sub acuzare, luni, pentru violenţă domestică şi vandalism. Dacă este găsit vinovat, starul nu numai că riscă cinci ani de închisoare, ci şi o amendă de până la 46.000 de dolari.

Poliţia a fost chemată pe 23 iunie la o locuinţă din Los Angeles, unde au fost găsiţi o femeie şi un copil. Curtis Jackson, al cărui comportament violent fusese motivul solicitării ajutorului poliţiei, părăsise deja proprietatea.

Femeia a spus poliţiei că bărbatul a început să îi distrugă locuinţa după ce au început să se certe, iar ea a trebuit să se ascundă într-o cameră, de teamă. Atunci rapperul a deschis uşa cu piciorul şi a început să o lovească.

Poliţia a estimat daunele din casa femeii la 7.100 de dolari.

Femeia a declarat că era într-o relaţie cu rapperul de trei ani. Jackson trebuie să se prezinte la audierile privind acest caz pe 22 iulie.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 37 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de "băiat rău", a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume. Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici