Rapperul 50 Cent a fost provocat de un luptător UFC la un meci de box

Luptătorul UFC Colby Covington l-a provocat pe rapperul 50 Cent la un meci de box, după ce artistul l-a criticat în urma înfrângerii suferite în faţa lui Kamaru Usman.

1719 afișări
Imaginea articolului Rapperul 50 Cent a fost provocat de un luptător UFC la un meci de box

Rapperul 50 Cent a fost provocat de un luptător UFC la un meci de box

50 Cent l-a criticat pe Colby Covington după ce luptătorul a pierdut prin knockout tehnic în faţa lui Kamaru Usman, la UFC 245.

Într-un interviu pentru ESPN, Colby a declarat că îşi doreşte să lupte cu 50 Cent într-un meci de box al celebrităţilor: ”Nu mi-am rupt maxilarul în timpul luptei cu Usman. Zâmbeam. Singurul care a avut maxilarul rupt este 50 Cent. El spune <<Am fost împuşcat de nouă ori>>. Dacă îl împuşc eu o data, nu se mai ridică. 50 Cent este un nimic. Vorbeşte după lupta mea şi spune prostii despre mine.<<Luptătorul ăsta leşinat, Colby Covington>>. Scria numai porcării pe Instagram”.

”Vreau să îl provoc la un meci de box. Îmi voi lega o mână la spate şi mă voi lupta cu 50 Cent. Pun şi eu un million de dolari. Voi dona toţi banii soldaţilor, pentru că îi iubesc pe oamenii ăia”, a mai spus Colby Covington.

Covington nu este singurul luptător cu care 50 Cent intră în conflict. Rapperul a avut un schimb de replici dure şi cu Quinton ”Rampage” Jackson. De asemenea, 50 Cent a intrat în conflict şi cu irlandezul Conor McGregor, după ce artistul l-a susţinut pe Floyd Mayweather în meciul de box din august 2017.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici