Rapperul Chris Brown a scăpat de acuzaţia de vătămare corporală a unui fotograf

Rapperul american Chris Brown a scăpat de acuzaţia de vătămare corporală a unui fotograf, după un incident care a avut loc în 2017, în statul Florida, după ce autorităţile au ajuns la concluzia că probele de care dispun sunt insuficiente, potrivit Associated Press.

84 afișări
Imaginea articolului Rapperul Chris Brown a scăpat de acuzaţia de vătămare corporală a unui fotograf

Rapperul Chris Brown a scăpat de acuzaţia de vătămare corporală a unui fotograf

În iulie 2018, Brown, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat pentru vătămarea corporală a unui fotograf, cu care a avut o altercaţie într-un club din Tampa, Florida, în 2017. La sfârşitul săptămânii trecute, procurorii care se ocupau de acest caz au anunţat că vor renunţa la acuzaţii, din cauză că probele de care dispun sunt insuficiente.

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala Grammy din acel an.

În 2016, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

De asemenea, în mai 2018, rapperii americani Chris Brown şi Young Lo au fost daţi în judecată de o femeie care susţinea că a fost violată şi molestată sexual în mod repetat în locuinţa primului, în timpul unei petreceri care a avut loc în 2017.

Iar, la începutul acestui an, Brown a fost arestat la Paris, după ce o altă femeie l-a acuzat de viol. Rapperul a fost eliberat în ziua următoare, dar o anchetă este în desfăşurare.

Chris Brown a vândut peste 30 de milioane de albume şi 75 de milioane de single-uri la nivel mondial şi a câştigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards şi cinci Billboard Music Awards.

Taguri:
chris brown,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici