Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani de închisoare, pentru agresiune

Rapperul american Gucci Mane a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a pledat vinovat în procesul în care era acuzat că a lovit un fan în zona capului cu o sticlă de votcă, într-un club de noapte din Atlanta, informează Reuters.

275 afișări
Imaginea articolului Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani de închisoare, pentru agresiune

Rapperul Gucci Mane (Imagine: Hepta)

Aceasta este cea mai recentă dintr-o serie mai lungă de condamnări primite de Gucci Mane, în vârstă de 34 de ani, al cărui comportament de "gangster" i-a adus şi un rol în filmul "Spring Breakers" din 2012, în care rolul principal masculin a fost jucat de actorul James Franco.

Luna trecută, un judecător federal din Georgia l-a condamnat pe Mane, al cărui nume real este Radric Davis, la trei ani şi trei luni de închisoare pentru posesie ilegală de arme de foc şi pentru proferarea unor ameninţări cu arme de foc în locuri publice.

Justiţia americană îi va permite lui Gucci Mane să îşi ispăşească pedeapsa primită în statul lui natal, concomitent cu pedeapsa federală, a precizat Biroul Procuraturii din Fulton County.

Infracţiunea pentru care Mane a fost condamnat de judecătorul din Georgia s-a produs în martie 2013, în momentul în care un sergent din armata americană s-a apropiat de rapper pentru a se fotografia cu acesta.

Gucci Mane a reacţionat imediat şi l-a lovit pe acel bărbat în zona capului cu o sticlă de votcă, provocându-i răni care au avut nevoie de zece copci, a precizat Procuratura americană.

În 2011, Gucci Mane a fost condamnat la şase luni de închisoare în statul Georgia, după ce a recunoscut că a împins o femeie în afara automobilului său în timp ce vehiculul se afla în mers.

Radric Davis, născut pe 12 februarie 1980, cunoscut sub numele de scenă Gucci Mane, este un rapper american care a lansat opt albume de studio şi s-a remarcat prin numeroase colaborări cu artişti din genuri muzicale diverse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici