Rapperul Ludacris va deveni tată pentru a treia oară

Rapperul Ludacris va deveni tată pentru a treia oară, soţia sa confirmând zvonurile în acest sens prin publicarea pe contul său de Instagram a unei fotografii în care artistul îi sărută abdomenul de gravidă, potrivit contactmusic.com.

152 afișări
Imaginea articolului Rapperul Ludacris va deveni tată pentru a treia oară

Rapperul Ludacris va deveni tată pentru a treia oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ludacris, în vârstă de 37 de ani, s-a logodit şi căsătorit câteva ore mai târziu cu actuala sa soţie, Eudoxie Mbouguiengue, pe 24 decembrie 2014.

Informaţia privind nunta celor doi a apărut luna trecută, în contextul mai multor relatări despre o sarcină a lui Eudoxie Mbouguiengue, dar Ludacris, pe numele său real Christopher Bridges, a refuzat să comenteze informaţia.

Mbouguiengue a publicat, duminică, pe contul său de pe platforma online Instagram, o fotografie în care soţul său o sărută pe abdomenul de gravidă. Lângă imagine, aceasta a scris textul "o zi frumoasă la plajă".

La rândul său, Ludacris a publicat fotografia şi pe contul său de pe Instagram, însoţită de textul "o zi frumoasă într-adevăr".

Acesta va fi primul copil al cuplului, dar al treilea pentru Ludacris, care mai are două fiice, Karma, în vârstă de 14 ani, şi Cai Bella, în vârstă de un an, din relaţii anterioare.

Ludacris este un rapper, antreprenor şi actor american. Alături de colegii săi de generaţie din Atlanta, rapperul Big Boi şi Andre 3000 din grupul OutKast, Ludacris este unul dintre cei mai influenţi rapperi din curentul Dirty South care au avut succes pe plan internaţional la începutul anilor 2000. A fost recompensat de-a lungul carierei sale cu trei premii Grammy, un premiu decernat de Sindicatul actorilor americani şi un premiu Critic's Choice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici