Rapperul Usher a primit custodia celor doi copii pe care îi are cu fosta lui soţie

Rapperul american Usher a obţinut custodia principală asupra celor doi copii pe care îi are cu fosta lui soţie Tameka Foster Raymond, în urma deciziei de vineri a unui judecător din Atlanta.

325 afișări
Imaginea articolului Rapperul Usher a primit custodia celor doi copii pe care îi are cu fosta lui soţie

Rapperul Usher a primit custodia celor doi copii pe care îi are cu fosta lui soţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Usher solicitase custodia unică asupra fiilor săi Usher V, în vârstă de patru ani, şi Naviyd, în vârstă de trei ani, în timp ce fosta lui soţie solicitase custodie comună şi o pensie alimentară mai mare.

Lupta pe care cei doi foşti soţi au dus-o în justiţie pentru obţinerea custodiei a fost un veritabil "război" mediatic, fiecare dintre părţi acuzând-o pe cealaltă că ar fi un "părinte nepotrivit". Familia a fost lovită de o adevărată tragedie în luna iulie, când Kile Glover, fiul în vârstă de 11 ani pe care Tameka îl avea dintr-o relaţie precedentă - şi care fusese adoptat de Usher - a murit în urma unui accident de schi nautic.

Usher a cerut divorţul de Tameka Foster în 2009, după o căsnicie care a durat mai puţin de doi ani.

Usher, în vârstă de 33 de ani, a fost descoperit la un concurs de talente, pe când avea 13 ani, şi de atunci a lansat pe piaţă şase albume. A jucat în seriale de televiziune şi filme, precum "Şcoala sub teroare", "O fată minunată" şi "In The Mix".

Albumul său intitulat "Confessions", lansat în 2004, a fost premiat cu mai multe discuri de platină şi s-a vândut în peste 10 milioane de copii în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici