Reacţia lui Arşinel, după ce a aflat că a fost înlocuit în reclamele de la Catena. Cine este colegul mai tânăr care i-a luat locul, după dispariţia Stelei Popescu

Actriţa Stela Popescu s-a stins din viaţă pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, în urma unui atac cerebral, decesul ei îndoliind o ţară întreagă.

5563 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Arşinel, după ce a aflat că a fost înlocuit în reclamele de la Catena. Cine este colegul mai tânăr care i-a luat locul, după dispariţia Stelei Popescu

După dispariţia ei, multe dintre proiectele în care era implicată s-au terminat, iar printre acestea se numără şi cel în care era participa alături de Alexandru Arşinel, cei doi făcând reclamă unui lanţ de farmacii.
 
Astfel, cei de la Catena au fost nevoiţi să îi găsească o înlocuitoare Stelei Popescu, aşa că au ales-o pe Maria Dragomiroiu, care a apărut deja pe afişele farmaciei, dar şi în reclamele de la Radio şi TV. În plus, şi Alexandru Arşinel a rămas fără colaborarea cu Catena, după mai bine de 9 ani de parteneriat, fiind înlocuit cu un actor mai tânăr, coleg cu el la Teatrul de Revistă ”Constantin Tanase”.

Cristi Simion este cel i-a luat locul lui Arşinel în reclamele de la Catena, decizie care l-a deranjat vizibil pe actor, potrivit celor de la Click:  „Ar trebui să-i contactaţi pe ei şi să-i întrebaţi. În ceea ce mă priveşte, probabil va fi o perioadă în care voi avea o pauză, ca să se «uite» de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru mulţi să mai vadă acele reclame la televizor”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici