Reamonn concertează în deschiderea show-ului Aerosmith de la Bucureşti

Trupa Reamonn revine în România pentru a concerta în deschiderea show-ului pe care formaţia Aerosmith îl va susţine la Bucureşti, pe 18 iunie, la Romexpo, informează organizatorii, Events.

58 afișări
Imaginea articolului Reamonn concertează în deschiderea show-ului Aerosmith de la Bucureşti

Reamonn concertează în deschiderea show-ului Aerosmith de la Bucureşti (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Trupa Reamonn vine din Germania şi a fost înfiinţată în 1998. Numele trupei vine de la cel al solistului, irlandezul Reamonn Garvey, iar stilul muzical al grupului combină elemente de rock alternativ şi folk. Componenţa trupei este completată de Uwe Bossert (chitară), Mike "Gomezz" Gommeringer (percuţie), Philipp "Phil" Rauenbusch (chitară bass) şi Sebastian "Sebi" Padotzke (clape, saxofon).

Albumul lor de debut, "Tuesday" (2000), a fost premiat cu discul de aur la scurt timp după lansare, iar piesa "Supergirl" a ajuns în top zece în întreaga Europă. A urmat "Dream No. 7", în 2001, iar în 2003, Reamonn dă din nou lovitura, cu "Beautiful Sky", un album cu vânzări spectaculoase pe plan internaţional. La discografia trupei se adaugă albumul "Raise your hands", în 2004. Doi ani mai târziu, albumul "Wish", cu hitul "Tonight" în poll-position, devine preferatul radiourilor şi al televiziunilor de muzică.

Cel mai recent album Reamonn poartă numele trupei şi a fost lansat în urmă cu doi ani, în 2008.

Trupa Reamonn a mai cântat în România în 2007, la Bucureşti şi Sibiu.

Biletele pentru concertul pe care trupa rock americană Aerosmith urmează să îl susţină la Bucureşti, pe 18 iunie, la Romexpo, sunt disponibile la mai multe categorii de preţuri - 140 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 330 lei (Golden Ring) şi 590 lei (tribună) - şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas) şi online, de pe www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici