Record de bebeluşi veniţi pe lume simultan. O femeie a născut 10 copii

  • O femeie din Africa de Sud a născut 10 bebeluşi simultan, doborând un record mondial stabilit chiar luna trecută, când o altă femeie a adus pe lume 9 copii.
  • Gosiame Thamara Sithole, în vârstă de 37 de ani, mamă a unor gemeni de şase ani, a crezut iniţial că va avea opt copii.
3564 afișări
Imaginea articolului Record de bebeluşi veniţi pe lume simultan. O femeie a născut 10 copii

Sursa foto: Twitter

Dar când a născut prin operaţie de cezariană la un spital din Pretoria, a fost surprinsă când au apărut 10 bebeluşi, a declarat soţul ei, Teboho Tsotetsi. „Sunt şapte băieţi şi trei fete“, a spus Tsotetsi, adăugând că soţia lui era „însărcinată în şapte luni şi şapte zile“. „Sunt fericit. Sunt emoţionat. Nu pot vorbi mult. Haideţi să vorbim din nou dimineaţa, vă rog ”, a declarat Tsotetsi către presa locală.

Sithole a spus că sarcina ei a fost naturală şi că nu a primit tratament de fertilitate, care a fost legat de alte naşteri cu mai mulţi copii, potrivit New York Post.

Dacă este confirmată, naşterea a 10 copii de către Sithole ar deveni prima naştere cunoscută a unor decupleţi.

Recordul anterior a fost revendicat de Halima Cisse, care ar fi dat naştere a nouă copii simultan, nonupleţi, în Malia, luna trecută.

Sithole şi-a arătat burtica uriaşă de gravidă luna trecută, în timpul unei şedinţe foto cu soţul ei, când ei încă mai credeau că aşteaptă octupleţi.

Dumnezeu a făcut un miracol şi copiii mei au rămas în pântece fără nicio complicaţie”, a spus ea despre sarcina ei „dură”.

Soţul ei, care este şomer, a spus că „s-a simţit ca unul dintre copiii aleşi de Dumnezeu” chiar şi atunci când a crezut că aşteaptă opt ​​copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici