Reese Witherspoon, arestată de poliţia din Atlanta

Actriţa Reese Witherspoon a fost arestată, vineri, pentru tulburarea ordinii publice în Atlanta, un oraş din statul american Georgia, după ce soţul ei a fost oprit de poliţia rutieră pentru că îşi conducea automobilul în stare de ebrietate, a anunţat duminică presa americană.

4002 afișări
Imaginea articolului Reese Witherspoon, arestată de poliţia din Atlanta

Actriţa Reese Witherspoon, arestată de poliţia din Atlanta (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Poliţiştii îl chestionau pe soţul actriţei, Jim Toth, după ce constataseră o avarie la automobilul cuplului, în momentul în care Reese Witherspoon a început să îi insulte pe reprezentanţii forţelor de ordine.

Potrivit site-ului TMZ.com, actriţa a început acel schimb de replici adresându-le poliţiştilor următoarea întrebare: "Voi ştiţi cum mă cheamă?".

Un agent de poliţie i-a răspuns: "Nu, nu am nevoie să cunosc numele dumneavoastră". Actriţa în vârstă de 37 de ani a continuat: "Sunteţi pe punctul de a afla cine sunt eu. Veţi apărea în presa naţională".

Reese Witherspoon, una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood, care are reputaţia de a fi o persoană sinceră şi directă, a fost "iritată" de timpul prea îndelungat pe care poliţia şi l-a acordat pentru a-l chestiona pe soţul ei, afirmă TMZ.com.

Actriţa şi soţul ei au fost mai întâi plasaţi în detenţie, ulterior fiind eliberaţi, potrivit aceleiaşi surse.

Reese Witherspoon, care se află în această perioadă în Georgia pentru filmările la un nou proiect cinematografic, a devenit cunoscută graţie comediilor din seria "Blonda de la drept".

Reese Witherspoon şi Jim Toth, un agent de la Hollywood, s-au căsătorit în martie 2011. Cei doi şi-au început relaţia în ianuarie 2010, la scurt timp după ce Witherspoon s-a despărţit de actorul Jake Gyllenhaal, după o relaţie de trei ani.

Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar în 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions" (1999).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici