Regele şi regina Suediei au impresionat printr-un gest de modestie pe care l-au făcut pe aeroport, în India | FOTO, VIDEO

Regele şi regina Suediei au fost surprinşi pe un aeroport din New Delhi, India, în timp ce îşi cărau singuri bagajele de mână, transmite publicaţia India Today.

5221 afișări
Imaginea articolului Regele şi regina Suediei au impresionat printr-un gest de modestie pe care l-au făcut pe aeroport, în India | FOTO, VIDEO

Regele şi regina Suediei au impresionat internetul printr-un gest de modestie | FOTO

Regele Carl Gustaf Folke Hubertus şi regina Silvia Renate Sommerlath au zburat spre capitala New Delhi cu un avion Air India, pentru o vizită oficială de cinci zile în statul asiatic.

Monarhii, care urmează să se întâlnească cu preşedintele şi cu premierul Indiei, au fost aşteptaţi la aeroport de un membru al Parlamentului şi nu au dorit o recepţie fastuoasă.

Imagini cu regele şi regina au devenit populare pe internet după ce cei doi şi-au cărat singuri bagajele de mână până la maşina care îi aştepta.

Aceasta este a doua vizită în India a cuplului. Prima a fost în 1993. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici