Regina Elisabeta a II-a are propriul ei McDonald's

Regina Elisabeta deţine o mulţime de lucruri. Portofoliul său, printre care se numără Regent Street, cursele de cai şi mai multe hoteluri, îi face de ruşine pe cei mai bogaţi proprietari de terenuri. În plus, are şi propriul ei McDonald's, scrie Indy100.

3519 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta a II-a are propriul ei McDonald's

Regina Elisabeta a II-a are propriul ei McDonald's

Banbury Gateway Shopping Park din Oxford se află construit pe un teren care face parte din proprietăţile imobiliare ale Coroanei (Crown Estate). Printre numeroase branduri de renume, acest mall include şi un McDonald's, care a fost deschis în 2015 împreună cu centrul comercial.

Pe scurt, Regina deţine un McDonald's, dar şi un Ed's Easy Diner sau un magazin Primark.

The Crown Estate nu este din punct de vedere tehnic proprietatea personală a Reginei, ci reprezintă o companie comercială, independentă, iar profitul său este transmis către Trezorerie.

The Crown Estate a fost creat de un act al Parlamentului şi are proprietăţi în valoare totală de 2,4 miliarde de lire sterline.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici