Regizorul Christopher Mcquarrie va realiza filmul "Misiune: Imposibilă 6"

Christopher Mcquarrie, regizorul filmului "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă/ Mission: Impossible - Rogue Nation", a confirmat că a semnat un contract pentru a se ocupa de realizarea celei de-a şasea părţi a francizei de succes, fără a preciza dacă este vorba despre regia sau scenariul acesteia.

225 afișări
Imaginea articolului Regizorul Christopher Mcquarrie va realiza filmul "Misiune: Imposibilă 6"

Regizorul Christopher Mcquarrie va realiza filmul "Misiune: Imposibilă 6"

Într-un mesaj vag publicat pe platforma de socializare Twitter, acesta a scris: "Misiune: Acceptat #MI6", potrivit contactmusic.com.

"Mission: Impossible 6" va fi al treilea film la care vor colabora starul francizei de acţiune, Tom Cruise, şi regizorul Christopher McQuarrie, după "Rogue Nation", lansat anul acesta, şi "Jack Reacher" (2012), la care cineastul a asigurat regia şi scenariul.

La rândul său, în iulie, actorul american Tom Cruise a confirmat că va interpreta încă o dată rolul spionului Ethan Hunt, în al şaselea lungmetraj din seria "Misiune: Imposibilă", şi a lăsat să se înţeleagă că filmările pentru această peliculă vor debuta în vara anului viitor.

Precedentele filme din franciza "Misiune: Imposibilă" au fost separate între ele de intervale de timp de cel puţin patru ani. Primul film a fost lansat în 1996, iar următoarele în 2000, 2006 şi 2011.

Primele patru filme din franciza cinematografică "Misiune: Imposibilă" au generat încasări totale de peste 2 miliarde de dolari. Filmul "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă", care a avut un buget de producţie de 150 de milioane de dolari, a generat încasări de peste 680 de milioane de dolari la nivel mondial.

Christopher McQuarrie a câştigat un premiu Oscar şi un trofeu BAFTA în 1996, pentru regia filmului "Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici