Relaţia dintre Gina Pistol şi Smiley, confirmată de Andreea Banică | GALERIE FOTO

Relaţia dintre Gina Pistol şi Smiley nu a fost până acum confirmată de niciunul dintre protagoniştii acestei poveşti de dragoste.

11445 afișări
Imaginea articolului Relaţia dintre Gina Pistol şi Smiley, confirmată de Andreea Banică | GALERIE FOTO

Relaţia dintre Gina Pistol şi Smiley, confirmată de Andreea Banică

VEZI GALERIE FOTO AICI 

Însă, deşi niciunul dintre ei nu a vorbit public despre asta, aşa cum se întâmplă de regulă, prietenii lor fac glume cu subînţeles.

Andreea Banică, aflată în direct, pe pagina ei de facebook, la un eveniment monden, a comentat în mod elocvent despre relaţia celor doi, când Gina Pistol şi-a făcut apariţia.

La un moment dat, telefonul artistei a început să sune insistent, iar Andreea s-a întors spre Gina şi i-a zis că o roagă frumos să-l sune pe Smiley şi să-i comunice să-l contacteze pe soţul ei, Lucian Mitrea, pentru a-i spune acestuia să nu o mai sune.

În acel moment, Gina Pistol, chiar dacă nu şi-a putut reprima zâmbetul, a părăsit urgent cadrul. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici