Reţetele milionarilor: Ce sfaturi au primit Donald Trump sau Steve Martin de la părinţii lor

Businessurile pe care le deţin le-au adus celebritatea la nivel global, iar numele lor sunt deseori asociate cu succesul. Cum au ajuns însă starurile până aici? Cât de lung şi anevoios s-a dovedit a fi drumul spre succes? Antreprenori precum Doland Trump sau Steve Martin dezvăluie sfaturile pe care le-au primit de la părinţii lor mai mult sau mai puţin experimentaţi în domeniul afacerilor.

749 afișări
Imaginea articolului Reţetele milionarilor: Ce sfaturi au primit Donald Trump sau Steve Martin de la părinţii lor

Reţetele milionarilor: Ce sfaturi au primit Donald Trump sau Steve Martin de la părinţii lor

Donald Trump spune că trebuie să munceşti din răsputeri pentru lucrurile care-ţi plac.

"Mulţi oameni au impresia că am început să fac afaceri, finanţat de tatăl meu. Adevărul este că atunci când am intrat în diverse businessuri, eram practic falit. Tatăl meu nu îmi mai dădea bani de o lungă perioadă de timp, ceea ce mi-a servit ca o bună lecţie. Asta reprezintă de fapt, formula îmbogăţirii: să munceşti din greu făcând ceea ce iubeşti", spune miliardarul Donald Trump, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori la ora actuală.

Michele Bachmann este convins să cel mai important este să nu apelezi la credite bancare.

"Tatal meu era înnebunit să ne înveţe pe mine şi pe fraţii mei să plătim totul cash şi să nu apelăm niciodată la credite bancare. Aveam vreo 10 ani, când părinţii mei, care erau căsătoriţi de aproape 15 ani, au făcut un împrumut pentru a cumpăra o piesă de mobilier. Reprezenta o masă şi nişte scaune tipic americane. De atunci, ai mei economiseau mereu pentru a returna împrumutul, iar tata ne aducea mereu aminte ca noi să nu facem niciodată acest lucru", îşi aminteşte Michele, citată de Business Insider.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici