Revista People a anunţat cel mai SEXY bărbat în viaţă pentru 2012. Cine l-a înlocuit pe Bradley Cooper - FOTO

Editorii revistei americane People au acordat şi în acest an titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă, după ce în 2011 s-au orientat spre actorul Bradley Cooper.

1705 afișări
Imaginea articolului Revista People a anunţat cel mai SEXY bărbat în viaţă pentru 2012. Cine l-a înlocuit pe Bradley Cooper - FOTO

Bradley Cooper (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În 2012, distincţia i-a revenit actorului american Channing Tatum, devenind astfel cel mai sexy bărbat în viaţă din 2012, potrivit revistei People, informează site-ul acestei publicaţii.

Deşi a apărut aproape gol şi a impresionat publicul cu fizicul său în câteva scene din filmul "Magic Mike", lansat în acest an, actorul Channing Tatum, în vârstă de 32 de ani, a dovedit în interviul acordat revistei People că este şi un bărbat modest.

"Primul meu gând a fost acesta: «îşi bat joc de mine»", a declarat Tatum, care s-a căsătorit cu actriţa Jenna Dewan-Tatum în anul 2009. "Când mi-au telefonat, eram cu Jenna în baie, să facem o baie câinilor noştri care se murdăriseră. De atunci, ea râde de mine şi acum, când vorbeşte cu mine, îmi spune «cel mai sexy bărbat în viaţă»", a adăugat actorul american.

Channing Tatum, născut pe 26 aprilie 1980, este un actor, dansator şi fost model american. În tinereţe el a lucrat ca stripper într-un club de noapte, înainte de a deveni model şi apoi actor profesionist. S-a remarcat în filme cu succes de casă precum "Dansul dragostei/ Step Up" (2006), "G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei/ G.I. Joe: The Rise of Cobra" (2009), "Dragul meu John/ Dear John" (2010), "Jurământul/ The Vow" (2012), "21 Jump Street - O adresă de pomină" (2012) şi "Mike meseriaşu'/ Magic Mike" (2012), un film inspirat din activitatea lui de stripper.

Revista People acordă acest titlu în fiecare an, în luna noiembrie. Primul câştigător a fost actorul australian Mel Gibson, în anul 1985.

În 2011, titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă i-a revenit actorului american Bradley Cooper.

Printre câştigătorii acestui titlu în anii precedenţi se numără Johnny Depp (2009 şi 2003), Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) şi Brad Pitt (2000 şi 1995).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici