Revoltă la McDonald's: Cum au fost terorizaţi angajaţii unui restaurant - VIDEO

Aproape 100 de tineri englezi au furat mâncare şi au abuzat personalul unui restaurant McDonald's din Wigan, Anglia. Videoclipul, filmat cu o cameră a unui telefon mobil, a fost postat pe Youtube şi a fost vizionat deja de peste 60.000 de oameni.

646 afișări
Imaginea articolului Revoltă la McDonald's: Cum au fost terorizaţi angajaţii unui restaurant - VIDEO

Revoltă la McDonald's. Adolescenţii au terorizat angajaţii unui restaurant englez - VIDEO

Adolescenţii au folosit un limbaj vulgar şi au ameninţat personalul restaurantului. Poliţia a intervenit după ce unul dintre angajaţi a apăsat pe butonul de alarmă, informează Daily Mail.

Videoclipul postat pe Youtube a fost semnat de "Wiganstreetmafia" (n.r. - Mafia străzii din Wigan) iar mesajul care îl descrie era: "Arată destul de bine, aşa că am să-l păstrez pentru câteva zile considerând cât de repede a devenit o senzaţie".

Poliţia investighează în prezent minirevolta care a avut loc joi.

Într-un comunicat, McDonald's acuză comportamentul adolescenţilor din Wigan. "Suntem îngroziţi de acest compartament deplorabil. Siguranţa şi securitatea angajaţilor noştri este foarte importantă şi este inacceptabil ca ei să fie ţintele oricărui nivel de intimidare sau abuz. În seara respectivă, angajaţii au activat butonul de alarmă care este instalat pentru protecţia lor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Noi oferim întregul sprijin angajaţilor afectaţi de şocul incidentului. De asemenea, cooperăm şi cu poliţia privind incidentul", se anunţă în comunicatul companiei.

Poliţistul Nicola Williams din Wigan a menţionat că se fac eforturi pentru ca adolescenţii recalcitranţi să fie identificaţi. "Un număr mare de adolescenţi s-au comportat într-un mod inacceptabil. Angajaţii McDonald's au fost martorii unui comportament indecent şi au fost îngroziţi de cele întâmplate. Nu este posibil să te comporţi aşa într-un restaurant de familie. Îi identificăm în prezent pe cei care se fac vinovaţi pentru a-i aduce în faţa justiţiei", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici