Richard Gere are o relaţie cu una dintre fostele soţii ale scriitorului Salman Rushdie

Actorul Richard Gere are o relaţie cu modelul, actriţa şi prezentatoarea de televiziune Padma Lakshmi, a patra soţie a scriitorului britanic de origine indiană Salman Rushdie, cu care aceasta a fost căsătorită din 2004 până în 2007.

942 afișări
Imaginea articolului Richard Gere are o relaţie cu una dintre fostele soţii ale scriitorului Salman Rushdie

Richard Gere (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit presei americane, Richard Gere, în vârstă de 64 de ani, a început de curând o relaţie cu Padma Lakshmi, în vârstă de 43 de ani, în timpul unor filmări la New York, informează dailymail.co.uk.

Richard Gere se află în această perioadă la New York unde filmează pentru pelicula "Time Out of Mind", ce spune povestea unui bărbat fără adăpost care încearcă să reia legătura cu fiica sa.

Gere se află în plin proces de divorţ cu cea de-a doua soţie a lui, Carey Lowell, în vârstă de 53 de ani, după un mariaj care a durat 11 ani.

Cei doi au împreună un fiu, Homer, şi deţin împreună un complex hotelier de lux - Bedford Post Inn.

Richard Gere a fost căsătorit şi cu top-modelul Cindy Crawford, din 1991 până în 1995.

Padma Lakshmi, fost model şi prezentatoare a emisiunii culinare "Top Chef", a fost căsătorită cu celebrul scriitor britanic de origine indiană Salman Rushdie, din 2004 până în 2007, după care a început o relaţie cu miliardarul Teddy Forstmann, care a durat până la decesul acestuia, în 2011, din cauza unui cancer cerebral.

Ea are o fiică în vârstă de trei ani, Krishna Thea Lakshmi-Dell, dintr-o relaţie precedentă, cu Adam Dell, fratele lui Michael Dell, un magnat din industria computerelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici