Richard Gere, despre Hachiko, câinele care şi-a aşteptat stăpânul aproape 10 ani

Richard Gere a vorbit despre filmul în care protagonist este Hachiko, câinele credincios care a murit aşteptandu-şi cel mai bun prieten, scrie ONE.

7118 afișări
Imaginea articolului Richard Gere, despre Hachiko, câinele care şi-a aşteptat stăpânul aproape 10 ani

Richard Gere, despre Hachiko, câinele care şi-a aşteptat stăpânul aproape 10 ani

Actorul a mărturisit că nu a fost el actorul principal din film, ci câinele, Richard Gere aflându-se în umbra patrupedului: “În filmul asta, eu sunt in mod clar inferior”, a declarat actorul.

Actorul a povestit că rasa de câini folosita în film, numita Akita, este foarte greu de dresat: “Ei fac ceva doar pentru ca vor. Nu-i poti pacali cu mancare”, a povestit Gere.

A fost o muncă titanică pentru ducerea la bun sfârşit a filmului, echipa filma câinele douasprezece ore pe zi, în timp ce scenele lui Gere erau impregnate pe pelicula în doar 10 minute, scriu cei de la cinemarx.ro.

Pentru cei ce nu ştiu povestea adevărată a lui Hachi, câinele care şi-a aşteptat stăpânul aproape un deceniu, vă amintim: Câinele din rasa Akita s-a născut pe 10 noiembrie 1923, în apropierea oraşului Ōdate din Prefectura Akita, Japonia şi a murit pe 8 martie 1935.

CITEŞTE CONTINUAREA PE ONE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici