Richard Hammond şi soţia sa, GAZAŢI şi JEFUIŢI în timpul vacanţei din sudul Franţei. Metoda "inedită" folosită de hoţi

Richard Hammond, unul dintre prezentatorii emisiunii auto Grand Tour de la Amazon, alături de soţia sa, Mindy, au fost gazaţi şi jefuiţi în timp ce dormeau în vila lor de vacanţă din sudul Franţei.

7981 afișări
Imaginea articolului Richard Hammond şi soţia sa, GAZAŢI şi JEFUIŢI în timpul vacanţei din sudul Franţei. Metoda "inedită" folosită de hoţi

Hoţii au folosit gaze asupra lui Hammond şi familiei lui, înainte de a jefui vila din Saint-Tropez, scrie mirror.co.uk.

Mindy, soţia lui Hammond, a povestit cum hoţii au răscolit camerele celor 15 oaspeţi din casă, în căutare de bani şi bijuterii.

Iniţial, Mindy a crezut că zarva este produsă chiar de invitaţii săi şi a mers la culcare. Infractorii au folosit un gaz anestezic asupra victimelor şi nu se află la prima ispravă. Anterior, ei au jefuit casa cunoscutului pilot de Formula 1 Jenson Button.



Soţia lui Richard Hammond a spus că oaspeţii se distrau la vila respectivă, participând la o petrecere tematică în stilul anilor 1920.

La o zi după jaf, fiica cea mică a cuplului, Willow, în vârstă de 15 ani, a descoperit că i-a fost furat ceasul. Mai mult, hoţii au furat bani din poşetele invitaţilor. Cei doi hoţi au fost prinşi cu ajutorul camerelor de supraveghere, la 48 de ore de la comiterea jafului.



„Trebuie să ai un curaj nebunesc pentru a face aşa ceva, trebuie să fii mulţumit că oamenii nu s-au trezit. În acea dimineaţă am dormit până la 8.00. Nici măcar nu m-am trezit la sforăitul lui Richard. Nimeni nu s-a trezit. Am descoperit că hoţii au mai jefuit o proprietate în aceeaşi seară”, a povestit Mindy, soţia prezentatorului Richard Hammond, care face echipă la Grand Tour alături de Jeremy Clarkson şi James May.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici