Ricky Martin vrea să devină tatăl unei fetiţe, anul viitor

Cântăreţul latino Ricky Martin se pregăteşte să devină din nou tată, în 2015, şi a declarat că vrea ca noul membru al familiei sale să fie o fetiţă, copilul urmând să fie cel de-al treilea al artistului, care mai are băieţi gemeni, născuţi în 2008.

265 afișări
Imaginea articolului Ricky Martin vrea să devină tatăl unei fetiţe, anul viitor

Ricky Martin vrea să devină tatăl unei fetiţe, anul viitor (Imagine: Splash/Gulliver)

Martin a declarat că familia sa va mai avea un membru, din 2015. "Bebeluşul va veni pe lume anul viitor. Vreau să fiu de faţă când se va naşte fetiţa", a spus artistul, care mai are băieţi gemeni, în vârstă de şase ani, potrivit contactmusic.com.

Cântăreţul este încă în procesul de alegere a unei mame surogat, precizează sursa citată.

Ricky Martin are doi fii, Matteo şi Valentino, care au fost născuţi de o mamă surogat, în august 2008. În ianuarie, artistul s-a despărţit de partenerul său de viaţă, cu care a avut o relaţie de câţiva ani.

Ricky Martin, în vârstă de 42 de ani, care a lansat hituri precum "Livin' la Vida Loca", "She Bangs" şi "Nobody Wants to Be Lonely" şi a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional, a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici