Ridley Scott s-a căsătorit la vârsta de 77 de ani, în mare secret, în vara acestui an

Regizorul britanic Ridley Scott, în vârstă de 77 de ani, s-a căsătorit cu partenera lui de viaţă, actriţa Giannina Facio, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată în mare secret, în vara acestui an, informează contactmusic.com.

586 afișări
Imaginea articolului Ridley Scott s-a căsătorit la vârsta de 77 de ani, în mare secret, în vara acestui an

Ridley Scott s-a căsătorit la vârsta de 77 de ani, în mare secret, în vara acestui an (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Artistul britanic a dezvăluit într-un interviu recent faptul că s-a căsătorit în mare secret cu Giannina Facio, în vârstă de 60 de ani, în luna iunie, iar decizia de a nu invita nicio persoană la ceremonia de nuntă a fost una voluntară.

"Nimeni nu a ştiut, am plecat pur şi simplu din oraş şi ne-am căsătorit. Dacă ar fi venit cu noi o singură persoană, atunci toată lumea din cercul nostru de prieteni ar fi aflat şi ar fi venit la nuntă!", a declarat Ridley Scott pentru publicaţia The Hollywood Reporter.

Ridley nu este singurul membru al familiei Scott care a schimbat jurăminte de credinţă - fiul său, regizorul Jake Scott, s-a căsătorit şi el în această lună, în Anglia.

Ridley Scott traversează o perioadă extrem de fastă şi în viaţa profesională - noul său film, thrillerul SF "Marţianul/ The Martian", lansat recent pe marile ecrane, continuă să impresioneze în box office-ul mondial, obţinând deja încasări de peste 480,4 milioane de dolari, iar cineastul a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, pe 5 noiembrie, în cadrul unei ceremonii la care au asistat numeroase vedete din industria filmului, precum Russell Crowe, Eli Roth, Kristen Wiig, Jerry Bruckheimer şi Salma Hayek.

Mariajul cu Giannina Facio este cel de-a treilea pentru Ridley Scott, care a fost căsătorit anterior cu Felicity Heywood din 1964 până în 1975 şi cu Sandy Watson din 1979 până în 1989. Cineastul are din prima căsătorie doi fii - Jake, născut în 1965, şi Luke, născut în 1968 - şi din a doua căsătorie o fiică - Jordan, născută în 1978.

Ridley Scott, în vârstă de 77 de ani, este creatorul celebrei francize SF "Alien", care a generat la rândul ei o nouă franciză, "Prometheus".

Regizorul britanic Ridley Scott a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar - pentru filmele "Thelma şi Louise" (1991), "Gladiatorul" (2000) şi "Elicopter la pământ!" (2001) -, a câştigat numeroase premii Globul de Aur, Emmy şi BAFTA şi este renumit pentru stilul său cu un puternic impact vizual şi pentru obsesia lui pentru detalii. Printre filmele de succes pe care le-a regizat se numără "Alien" (1979), "Vânătorul de recompense" (1982), "Regatul cerului" (2005), "Gangster american" (2007) şi "Un ghem de minciuni" (2008).

În ultimii ani, cineastul britanic a impresionat cu filme precum "Avocatul/ The Counselor", "Exodus: Zei şi regi/ Exodus: Gods and Kings" şi "Marţianul/ The Martian".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici